Til hovedinnhold

Påmelding til hovedrunden for auksjoner i november

Fra 1. september var det mulig å melde seg på til hovedrunden for auksjoner som avholdes fra 2.–5. november 2021. Frist for påmelding er 1. oktober.

Du melder deg på via det elektroniske søknadssystemet, og du kan lese mer om påmelding til auksjon her.

Svar på søknad om påmelding auksjonen

Vi behandler søknaden om påmelding etter at påmeldingsfristen er utløpt. Du finner saken din under “Mine pågående saker” frem til vi har tatt saken til behandling. 

Annen viktig informasjon om kvoter og auksjonene

Foreløpig er det kun kvotene som skal auksjoneres bort ved testauksjonene som vises i oversikten for hovedrunden. Oversikt over hvilke kvoter som faktisk skal auksjoneres ut i hovedrunden finner du i auksjonsplanen for tollkvoter

Vær oppmerksom på at som en følge av nye handelsavtaler kan det i løpet av høsten komme flere kvoter på auksjonsplanen når disse avtalene er implementert. Følg med på våre nettsider for tollkvoter for mer informasjon. 

Vi vil i god tid før auksjonene legge ut en tidsplan som viser eksakt dato og tidspunkt for når hver kvote skal auksjoneres ut.

Auksjonene for korn og kraftfor som holdes sendere i november har egen påmeldingsfrist. Se siden for auksjonsplan for tollkvoter for mer informasjon. 

Kontakt

Helene Isaksen

Telefon: 55_56_54_48_54_48_53_51