Til hovedmeny (Alt + m + enter)Til innhold (Alt + c + enter)

Sjekk din konto

Det er etablert en løsning der skogeier kan få tilgang til sin egen skogfondskonto som i en nettbank. Man kan her til en hver tid følge med på innestående skogfondsmidler, historikk og bevegelser.

 

 • Skogfond på nett

  Skogfond på nett gir deg tilgang til å se din egen skogfondskonto. I tillegg til å følge med på innestående skogfondsmidler, historikk og bevegelser, kan man også sende refusjonskrav elektronisk til kommunen for behandling. For refusjonskrav som krever ekstra dokumentasjon fra skogeier (f.eks. kopi av fakura), er det mulig å legge dette ved i den elektroniske søknaden.

  En enkel måte å få tilgang til skogfond på nett,  er via Landbruksdirektoratets hjemmeside. Her kan du velge 'Skogbruk' i listen med digitale tjenester til venstre på siden. På neste side velger du 'Skogfondskonto, administrasjon'. 

  Du kan også logge inn direkte ved å klikke her.

  Instruksjonsvideoer med tips for bruk av nettløsningen 
   Innlogging

  Innlogging til skogfondssystemet via Altinn.

   Registrere refusjonskrav

  Viser hva en skogeier skal gjøre når hun skal registrere et refusjonskrav i "Skogfond på nett".

   Registrere refusjonskravViser hva en skogeier skal gjøre når hun skal registrere et refusjonskrav basert på en tiltaksrapport fra en entreprenør. (OBS! Videoen viser gammelt design).
   Søknad om driftstilskuddViser hvordan skogeier skal registrere søknad om driftstilskudd.

   

   

   

   Du kan også få mer informasjon om hvordan skogfondet kan benyttes og hvilke fordeler det kan gi ved å lese på nettsiden www.skogfond.no.

Kontakt