Til hovedmeny (Alt + m + enter)Til innhold (Alt + c + enter)

Sjekk din konto

Det er etablert en løsning der skogeier kan få tilgang til sin egen skogfondskonto som i en nettbank. Man kan her til en hver tid følge med på innestående skogfondsmidler, historikk og bevegelser.

 

 • Skogfond på nett

  Skogfond på nett gir deg tilgang til å se din egen skogfondskonto. I tillegg til å følge med på innestående skogfondsmidler, historikk og bevegelser, kan man også sende refusjonskrav elektronisk til kommunen for behandling. For refusjonskrav som krever ekstra dokumentasjon fra skogeier (f.eks. kopi av fakura), er det mulig å legge dette ved i den elektroniske søknaden.

  OBS: På grunn av regionsreformen, vil denne tjenestene  være utilgjengelig i perioden fra og med 31.12.2019 kl. 12.00. Tjenestene vil være tilgjengelig igjen senest mandag 06.01.2020 kl.08:00. 

  En enkel måte å få tilgang til skogfond på nett,  er via Landbruksdirektoratets hjemmeside. Her kan du velge 'Skogbruk' i listen med digitale tjenester til venstre på siden. På neste side velger du 'Skogfondskonto, administrasjon'. 
  Du kan også logge inn direkte ved å klikke her.

  Instruksjonsvideoer med tips for bruk av nettløsningen 
   Innlogging via AltinnTrinn for trinn beskrivelse for pålogging til 'Skogfond på nett' via Altinn.
   Registrere et refusjonskrav Trinn for trinn beskrivelse for elektronisk registrering av refusjonskrav.

   

  Du kan også få mer informasjon om hvordan skogfondet kan benyttes og hvilke fordeler det kan gi ved å lese på nettsiden www.skogfond.no.

Kontakt

Siste nyheter