Til hovedmeny (Alt + m + enter)Til innhold (Alt + c + enter)

Importørkurs om tollnedsettelser

Tirsdag 4. juni 2019 arrangerer Landbruksdirektoratet gratis kurs om import av landbruksvarer og hvordan man skal søke om tollnedsettelse for landbruksvarer. Kurset er rettet mot nye brukere og brukere som ofte får søknaden avvist på grunn av feil i søknaden.

Import, blå import-tast på svart PC-tastatur_674x279 (Copyright: Bruksrett Landbruksdirektoratet)


Program:

  • Kl. 09.00–10.00: Hva må importører passe på ved import av landbruksvarer? Tollvesenet og Mattilsynet orienterer om sine roller og ansvarsområder ved import av landbruksvarer.

  • Kl. 10.15–11.15 og 12.00–13.00:* Hvordan søke om tollnedsettelse for landbruksvarer? Vi deler opp i to kursgrupper etter type tollnedsettelse:
  1. Søknad om tollnedsettelser for bearbeidede landbruksvarer (RÅK-varer)
  2. Søknad om individuelle tollnedsettelser for basis landbruksvarer
  • Kl. 11.15–12.00: Lunsj

*Det er mulig å delta på begge kursgruppene. Vennligst gi beskjed ved påmelding om hvilken kursgruppe du ønsker å delta på, eller om du vil delta på begge.

Vi ønsker at dette skal være et interaktivt kurs med god mulighet for å stille spørsmål. For å få godt utbytte av kurset, anbefaler vi at det er den som faktisk søker om tollnedsettelse som deltar.

Kurssted: Landbruksdirektoratets lokaler i Stortingsgt. 28 i Oslo
Tidspunkt: Kl. 09.00, tirsdag 4. juni 2019

Kurset har begrenset plass til 30 deltakere. Vi vil sende bekreftelse om plass i god tid før kursdato.

Frist for påmelding er onsdag 29. mai 2019 og du kan melde deg på her.

This workshop will be held in Norwegian. If you need help in the application process in English, please look at our website in English or send an email to birgitte.ringstad@ldir.no.

Kontaktperson