Til hovedmeny (Alt + m + enter)Til innhold (Alt + c + enter)

Ny Øko-guide

Hovedmålet med prosjektet er å bidra til utvikling av en effektiv verdikjede for tilbydere og forbrukere av økologiske varer og tjenester, gjennom utvikling av en digital økoguide (database) som er tilrettelagt og optimalisert for mobile enheter, søkemotoroptimalisert og GPS-basert og lett tilgjengelig i form av en progressiv web app (PWA).

Storhusholdning (Copyright: Colourbox)

Alle tilbydere i økoguiden vil få tilgang til å kontrollere og oppdatere sin informasjon, inkludert kartdata, logoer, bilder og lenker. Tilbyderne som er med i guiden vil i denne løsningen få en årlig e-post for egenkontroll og eventuell oppdatering av oppføringen i guiden. I tillegg kan de selv initiere oppdatering av innholdet sitt ved behov, gjennom en innmeldingsløsning. På denne måten vil den enkelte tilbyders eierskap til oppføringen i guiden styrkes.

Økologisk Norge vil stå for vedlikehold av guiden.
 
Resultatforventningen er at enda flere tilbydere – og da særlig nyetablerte, små og mellomstore primærprodusenter og bedrifter med økologiske produkter og tjenester – kan styrke sin omsetning ved at de får en god og treffsikker kanal for å nå fram til sitt marked av forbrukere som etterspør nettopp deres produkt/tjeneste. 

Prosjektfakta

Prosjekteier

 Økologisk Norge

Periode

2020

Tilsagn 460 000

Adresse

Oslo/ hele landet

Prosjektleder

 Børre Solberg

Epost/telefon:

borre@okologisknorge.no

412 19 505

Prosjekttype

Ny økoguide