Til hovedmeny (Alt + m + enter)Til innhold (Alt + c + enter)

Seminar: Økologisk produksjon og omsetning i 2017

Omsetningen av økologisk mat øker årlig, men veksten flatet noe ut i 2017. Samtidig øker den norske produksjonen av en rekke jordbruksvarer. Meld deg på seminaret i Landbruksdirektoratet.

Hveteåker 674x279 (Copyright: Colourbox.com)

 


Hva er det vi kjøper mest av når vi handler økologisk, og hvordan samsvarer dette med den norske produksjonen? Hvordan opplever markedsaktørene markedet for økologiske produkter, og hva er deres satsing innen økologi i tiden framover?

Den 21. mars legger Landbruksdirektoratet fram rapporten Produksjon og omsetning av økologiske landbruksvarer 2017. Rapporten gir status for produksjon og omsetning av økologiske jordbruksvarer i Norge, og noen korte trekk fra utviklingen internasjonalt. I tillegg vil Felleskjøpet Agri og Nortura fortelle om sin satsing på økologi.

Program

  • Velkommen
    Marit Jerven, Landbruksdirektoratet
  • Produksjon og omsetning av økologiske landbruksvarer i 2017:
    Mer korn, grønt, kjøtt og egg, men dempet omsetningsvekst.
    Julie Kilde Mjelva, Landbruksdirektoratet
  • Norturas satsing på økologisk kjøtt og egg – strategi, suksesshistorier og utfordringer.
    Bente Avseth-Bakke, Kjøttcompagniet, Nortura
  • Økofondet – et samarbeid for økt økologisk kornproduksjon. Erfaringer fra 2017 og satsing framover.
    Bjørn Stabbetorp, Felleskjøpet Agri


Sted: Landbruksdirektoratets lokaler i Stortingsgt. 28, Oslo.
Tid: Onsdag 21. mars 2018, kl. 0930–1130

Det vil bli enkel servering.
Seminaret er gratis, men krever påmelding.

Meld deg på her!

Kontaktperson

Mer om temaet