Til hovedmeny (Alt + m + enter)Til innhold (Alt + c + enter)

Grønnsaklager per 15. april 2017. Konvensjonell og økologisk vare.

Konvensjonelt dyrket

Tonn eller angitt enhet

 201720162015Endring fra
2016
Endring fra
2015
Hvitkål                      436                      565                      363-23 %20 %
Rødkål                          3 -                           3-0 %
Kålrot                      690                  1 180                  1 944-42 %-65 %
Gulrot                  5 880                  1 729                  4 010240 %47 %
Kepaløk                  4 377                  3 435                  3 11627 %40 %
Rødløk                      388                      770                      471-38 %-15 %
Knollselleri                      217                        12                      1251708 %74 %
Rødbeter                      142                        75 - 89 %-
Pastinakk                          7                          2 - 260 %-

 

Grønnsaklager per 15. april 2017.Konvnsjonelt dyrket.

 


 

Økologisk dyrket

Tonn eller angitt enhet

 201720162015Endring fra 2016 (%)Endring fra 2015 (%)
Hvitkål, økologisk 12----
Kålrot, økologisk1002041400144
Kepaløk, økologisk356--95-
Pastinakk, økologisk2020-0-

Lager økologiske grønnsaker per 15. april