Til hovedmeny (Alt + m + enter)Til innhold (Alt + c + enter)

Grønnsaksbeholdning per 1. november 2016. Konvensjonell og økologisk vare

I tonn eller angitt enhet

 Konvensjonelt dyrket201620152014Endring fra 2015 (%)Endring fra 2014 (%)
Hvitkål4 5883 644             4 67126-2
Rødkål616302                 32010493
Rosenkål329345                 388-5-15
Kinakål, 1000 stk.1 2411 440             1 456-14-15
Kålrot8 1509 728             9 705-16-16
Gulrot23 74420 414           24 16216-2
Kepaløk13 11913 266           12 348-16
Rødløk4 2884 670             3 590-819
Purre987880             1 27512-23
Knollselleri1 624981             1 2006635
Rotpersille, 1000 stk.1 485610             1 550143-4
Stilkselleri, 1000 stk372437                 506-15-26
Kruspersille, 1000 storbt.6650                   63325
Rødbeter505381-33-
Pastinakk215145-48-

Grønnsaklager, konvensjonelt dyrket, per 1. nov. 2016

______________________________________________________________________________________


Økologisk dyrket201620152014Endring fra 2015 (%)Endring fra 2014 (%)
Hvitkål, økologisk 1554339260297
Rødkål, økologisk10----
Kålrot, økologisk3202001856073
Gulrot, økologisk1 5651 4091 0411150
Kepaløk, økologisk1701506013183
Rødløk, økologisk70502040250
Knollselleri, økologisk3030700-57
Rødbeter, økologisk14072-94-
Pastinakk, økologisk1028---

 

 Grønnsaklager, økologisk, per 1. nov. 2016