Til hovedmeny (Alt + m + enter)Til innhold (Alt + c + enter)

Lagerbeholdning grønnsaker per 1. mars 2017. Konvensjonell og økologisk vare

Konvensjonelt dyrket

Tonn eller angitt enhet

 201720162015Endring fra 2016Endring fra 2015
Hvitkål1 2431 4371 384-14 %-10 %
Rødkål19314533 %36 %
Kålrot1 7182 8473 479-40 %-51 %
Gulrot11 0786 6949 94665 %11 %
Kepaløk6 4326 1075 2915 %22 %
Rødløk1 1531 8731 363-38 %-15 %
Knollselleri50834663947 %-21 %
Rotpersille, 1000 stk.5520285175 %-81 %
Rødbeter222159--
Pastinakk145--

 

Lager av konvensjonelt dyrkede grønnsaker per 1. mars 2017

 



Økologisk dyrket

Tonn eller angitt enhet

 201720162015Endring fra 2016 (%)Endring fra 2015 (%)
Hvitkål, økologisk 77-20-285
Kålrot, økologisk1706549162247
Gulrot, økologisk1194771531600
Kepaløk, økologisk356518-4694
Rødløk, økologisk25--60-
Rødbeter, økologisk3151--39-

 

Lager av økologiske grønnsaker per 1. mars 2017