Til hovedmeny (Alt + m + enter)Til innhold (Alt + c + enter)

Reinskjøttbedrifter viste seg fram på Matstreif

Matstreif, Norges største matfestival, ble arrangert i Oslo sist helg. Produsentene av reinskjøtt bidro bl.a. med helstekt rein på grill.

Matstreif 2018 – helstekt-rein (Copyright: Landbruksdirektoratet)

 

Sammen med matkanalen Matprat, hadde tre reinskjøttbedrifter funnet veien til Rådhusplassen i Oslo for sammen å vise fram noe av all den gode maten som kommer fra noe av det naturligste kjøttet vi har, reinskjøtt.

Skodi Rein vant i vår prisen for beste reinkjøttformidler, som Markedsutvalget for reinkjøtt deler ut. Og i helga viste de fram hva de er gode for på Matstreif.

De to andre reinskjøttbedriftene på messa var begge fra Røros, Rørosrein og Stensaas Reinsdyrslakteri. Sistnevnte satset på helstekt rein på grill, noe som både ga oppmerksomhet og gode burgere.

Matstreif-2018 – Magnus Fremstad Strickert og Johanne Stensaas med helstekt rein Foto: Landbruksdirektoratet

 Magnus Fremstad Strickert og Johanne Stensaas serverte burgere fra helstekt rein på Matsreif 2018.

 

 Skodi-rein – tørket reinstek Foto: Landbruksdirektoratet

På Matstreif kunne årets reinkjøtttbedrfit Skodi Rein bl.a. tilby tørket reinsdyrsteik.

 

 Johanne Stensaas med reinkjøttsortiment Foto: Landbruksdirektoratet
 Reisdyrpølser, mørbrad av rein, tørket reinsdyrhjerte – det blir god mat av reinskjøtt.