Til hovedmeny (Alt + m + enter)Til innhold (Alt + c + enter)

Tilskuddsbrevene har kommet

Onsdag 1. februar ble tilskuddsbrevene med vedtak om produksjonstilskudd i jordbruket tilgjengelig for 40 000 jordbruksforetak.

Tilskuddsbrev i Altinn

 

Elektronisk kommunikasjon er hovedregelen for Landbruksdirektoratet. Dette innebærer at alle foretak får tilskuddsbrevet tilsendt elektronisk til foretakets meldingsboks i Altinn.

Tre ukers klagefrist
Samtidig som tilskuddsbrevet, etter søknadsomgangen med frist 20. august 2016, blir tilgjengelig i Altinn, vil foretaket få varsel på mobil/e-post. Klagefristen er 3 uker fra tilskuddsbrevet mottas i meldingsboksen i Altinn. Foretak som ikke har oppgitt verken mobilnummer eller e-postadresse, vil få tilsendt tilskuddsbrev på papir. Men også for disse vil informasjonsbrevet og tilskuddsbrevet være tilgjengelig elektronisk i meldingsboksen på Altinn sine nettsider.

Hvordan finner jeg tilskuddsbrevet i Altinn?
Tilskuddsbrevet ditt finner du i foretaket ditt sin meldingsboks i Altinn. Du må logge inn i Altinn for å komme inn i meldingsboksen.

Her finner du:

For å få tilgang til tilskuddsbrevet er det viktig at du velger riktig aktør når du er inne i "Min meldingsboks". Velg det foretaket som søkte om tilskudd som aktør. Etter at du har logget inn i meldingsboksen er det du som person som automatisk blir valgt som aktør. Du må da gå inn og endre aktør til foretaket ditt.

 

Tilskuddsbrevene er ikke lenger tilgjengelige i i søknadsoversikten hvor du tidligere har levert søknaden. Det er kun i foretakets meldingsboks i Altinn du finner tilskuddsbrevene.

Foto på forsiden: colourbox.no