Til hovedinnhold

Bli med på inn på tunet konferansen 29. august

Inn på tunet tilbyr livsmestring og læring i grønne omgivelser. Resultatene er gode og potensialet stort. Hold av lunsjen 29 august og bli med på et inspirerende webinar.

Enten du jobber med inn på tunet (IPT) eller bare er nysgjerrig, kan du hente erfaring og inspirasjon på Landbruksdirektoratets webinar.

På webinaret som sendes fra en IPT-gård, vil du få se og høre om erfaringer fra "Inn på tunet"-tilbud rundt i landet for brukergrupper som skoleelever, personer med demens, flyktninger/innvandrere og mennesker som trenger arbeidstrening. Vi forteller også om verdien av et godt samarbeid med "Inn på tunet"-bonden og hvordan tilbudene kan innpasses med eksisterende tjenester.  

På webinaret får du se hvordan "Inn på tunet" kan bidra til å oppfylle nasjonale, regionale og kommunale mål for opplæring, velferdstjenester og integrering. 

 Vi får også høre om verdien av et godt samarbeid med "Inn på tunet"-bonden og hvordan IPT-tilbudene kan integreres med eksisterende tjenester.

Webinaret har praktiske råd, enten du allerede kjøper slike tjenester eller vurderer det.  Pårørende, brukere og andre interesserte er også hjertelig velkomne.

Program og påmelding finner du på Landbruksdirektoratets Inn på tunet-konferanse

Bilde til invitasjon IPT 29 aug.jpeg

Om du ikke har mulighet til å følgesendingen direkte, meld deg på likevel, så får tilsendt en lenke til opptak som du kan se når det passer deg.