InNOBake: Innovativ baketeknologi for å øke norsk selvforsyning og matsikkerhet
Prosjektfakta
| Prosjektnummer | 358707 |
| Prosjektleder | Catrin E. Tyl |
| Prosjekteier | NMBU |
| Samarbeidspartnere | Nofima AS, Oniris, Lantmannen Cerealia AS, Coop Norge SA, Mesterbakeren, Kolonihagen bakeri, Brisk bakeri AS og Dynatec |
| Prosjektperiode | 2026 - 2029 |
| Ordning | Forskningsmidlene for jordbruk og matindustri |
| Prosjekttype | Kompetanse- og samarbeidsprosjekt |
| Midlene er innvilget av | Styrene for forskningsmidlene for jordbruk og matindustri (FFL & JA) |
| Innvilget | 12,845 mill. kroner |
| Resultatrapport | Dette prosjektet administreres av Forskningsrådet. Prosjektet vil bli publisert i Prosjektbanken |