
Målet med seminaret er å avdekke kunnskapsbehovene for å utvikle norsk matproduksjon og -industri, og hvordan forskningsmidlene kan gi mest mulig nytteverdi for brukerne av kunnskapen.
Stian Johnsen, spesialutsending for matvareproduksjon fra Norges delegasjon til EU, vil innlede om utviklingen i EU. Videre vil det bli innlegg som skal gi overordnede perspektiver knyttet til en rekke dagsaktuelle temaer innen norsk mat- og drikkeproduksjon. Alle som deltar vil få mulighet til å diskutere, og komme med innspill til forskningsstyrene om forskningsbehov fremover.
Her kan du se program og melde deg på årets møteplass for næringsliv og forskere.
Seminaret er gratis.
Sted: NHO Mat og Drikke, Middelthuns gate 27 på Majorstuen, Oslo.
Påmeldingsfrist: 3. juni.
Det er begrenset antall plasser. Du vil derfor motta endelig bekreftelse på e-post, om du har fått plass på seminaret, senest 6. juni.